Waterstudio Ties Rijcken

Innovaties en publicaties voor waterveiligheid en waternatuur

Twee Grote Vragen

Eens per twee jaar reis ik aan het eind van de winter naar de Alpen op zoek naar frisse ideeën. Ik zit nu op een balkonnetje van een pensionnetje met uitzicht over het Lago Maggiore onder een blauwe lucht. Laten we eens zien wat er gebeurt als ik op deze plek twee grote vragen probeer te beantwoorden die me al jarenlang vrijwel dagelijks bezighouden: is de mens zichzelf ten gronde aan het richten? En: wat moeten we nou met ‘de natuur’?

Naar publicatie

2 maart 2023
Gerelateerd aan: Twee Grote Vragen
Maakbaarheid 

Maakbaarheid 

Onlangs presenteerde ik ergens over het beschermen van het benedenrivierengebied tegen de zeespiegelstijging. Na afloop kwam een hooggeplaatste...

Lees meer
Geld als water

Geld als water

Valt het u ook op dat er in de waterwereld steeds minder stropdassen worden gedragen? Desondanks meen ik de laatste tijd een belangstelling te zien...

Lees meer

Alle publicaties (102)