Waterstudio Ties Rijcken

Innovaties en publicaties voor waterveiligheid en waternatuur

About Flows Platform

Flows Platform is ontwikkeld tijdens het promotieonderzoek van Ties Rijcken, om waterprofessionals en aquatisch geëngageerde stakeholders te ondersteunen met overzicht, inzicht en inspiratie.
Flows Platform draait om een unieke beeldtaal voor watersystemen en een unieke database met documenten over beleid, kennis en inspiratie, ontsloten met verschillende Flows features. Drijvende kracht achter Flows Platform is het idee dat betere uitwisseling van informatie en inspiratie leidt tot betere beslissingen, vooral in een tijd van participatie en complexe beleidsvorming.

Naar publicatie

7 maart 2022
Gerelateerd aan: About Flows Platform

Royale Ruimte voor Levende Rivieren

Het rivierengebied kan één groot natuurgebied worden: 70.000 hectares aaneengesloten groene linten door heel Nederland, van Hellevoetsluis en Kampen tot Borgharen en Lobith. Met zeldzame soorten en van internationale betekenis. Hoog opgaande vegetatie zorgt voor opstuwing, maar dat is op te vangen met de dijken en zelfs volledig te compenseren met rivierverruiming.

Lees meer
Samen Sterk

Samen Sterk

Samen Sterk is een concept om het benedenrivierengebied veilig tegen overstromingen te houden als de zeespiegel stijgt. De vondst van Samen Sterk is...

Lees meer

Alle publicaties (95)

Schrijf je hier in voor superkorte mailtjes over nieuw werk van Studio Ties

Gelukt!