Waterstudio Ties Rijcken

Innovaties en publicaties voor waterveiligheid en waternatuur

Tien jaar meerlaagsveiligheid

Ik werk in de waterwereld. De waterwereld is een ‘wij-wereld’. Het doel is de publieke zaak en het middel is samenwerking. Het is ongebruikelijk om analyses vanuit een persoonlijk perspectief op te bouwen, maar in dit stuk over meerlaagsveiligheid doe ik dat toch. Ik hoop dat sommige argumenten in een verhalende stijl beter over komen dan in een betoogstijl (en dat u zich niet te veel stoort aan mijn vele gebruik van het woordje ‘ik’…).

Naar publicatie.

27 juni 2012
Gerelateerd aan: Tien jaar meerlaagsveiligheid
Maakbaarheid 

Maakbaarheid 

Onlangs presenteerde ik ergens over het beschermen van het benedenrivierengebied tegen de zeespiegelstijging. Na afloop kwam een hooggeplaatste...

Lees meer
Twee Grote Vragen

Twee Grote Vragen

Eens per twee jaar reis ik aan het eind van de winter naar de Alpen op zoek naar frisse ideeën. Ik zit nu op een balkonnetje van een pensionnetje...

Lees meer

Alle publicaties (102)

Schrijf je hier in voor superkorte mailtjes over nieuw werk van Studio Ties

Gelukt!